Despre noi

https://katfactory.com/wp-content/uploads/2019/12/img-12234242.png

«Ex @wheatgrassbar»

Compania Kat Factory a fost înființată în 2016 inițial sub denumirea de Wheatgrass Bar cu deviza

  • RAW – FRESH
  • NICIODATĂ PASTEURIZAT
  • NIMIC CHIMIE!

Așa cum intenționa mama natură! Sucuri pline cu viață!

«IMPORTANT»

Băuturile numite azi – Kat Factory, nu conțin zahăr, conservanți sau potențiatori de aromă. Conțin doar acele produse care cresc în mod natural sub soare!

Ecaterina Andriușcenco

Founder

We 're a family

Dreams Come True

«Puzzle»

Ecaterina, a unit o echipă de entuziaști care au împărtășit același vis: de a crea un produs natural 100%, în forma sa cea mai pură cu beneficii pentru sănătate!

Și-au găsit soluția prin metoda presării la rece și congelării Shock Termice, fiind deja folosită în Statele Unite. Chiar și atunci s-a decis, că o caracteristică unică a tuturor produselor companiei vor fi ingredientele pe care fiecare consumator le va putea citi, înțelege și pronunța!

https://katfactory.com/wp-content/uploads/2019/12/product_03.png

Best method

for 100% organic natural products

«Ideea»

Inițial Wheatgrass Bar se ocupa doar de băuturi matinale bazate pe suc de grâu, în formă de cubulețe și sticluțe – veteranii companiei, care se produc până în prezent ! Popularitatea tot mai mare a produsului inovativ și interesul de către tot mai mulți cetățeni, a permis dezvoltarea gamei noi de produse și deservirea a tuturor orașelor Republicii Moldova și nu numai!

https://katfactory.com/wp-content/uploads/2019/12/product_23.png

«METODA»

Sucurile noastre sunt obținute din produse naturale, proaspete și organice. Datorită mașinii de presat la rece, toate vitaminele esențiale, mineralele, enzimele și substanțele nutritive sunt păstrate pe deplin. Două role se apropie încet unele de altele, asigurând că sucul este literalmente presat proaspăt. Ceea ce iese, este cel mai pur suc imaginabil. Prin amestecarea și îmbutelierea rapidă a sucurilor noastre, ne asigurăm că vor păstra toți acei nutrienți minunați pe care îi prețuim atât de mult. Și voila! Aici îl ai: sucul tău original de la Kat Factory!

«Shock-Freezing»

Ce ne permite să păstrăm proprietățile și vitalitatea produsul după stoarcere?
Congelarea Termică Shock – un aparat minune cu 3 stadii de lucru:

  • 1. Răcirea până la 0 °C. Pregătirea pentru congelare! La răcirea până la 0 °C, temperatrura este luată fără a afecta textura și calitatea lichidelor.
  • 2. Congelarea până la –5 °C. În această etapă, lichidul se transformă în mici cristale de gheață. În același timp, nu există evaporare în exces: tot ceea ce face produsul suculent rămâne în interior, doar că într-o stare solidă. Sucul este gata pentru îngheț.
  • 3. Congelarea până la –30 °C. Produsul obține temperatura optimă pentru păstrarea pe termen lung fără să-și piardă din viață. Toate proprietățile sale valoroase au fost «conservate de frig» în etapa anterioară și acum el poate fi păstrat în cameră frigorifică.

Laborator Wheatgrass

Un lucru important

Noi singuri creștem vlăstarii și plantele pe care le folosim! Cel mai importan agent, cu care defapt și am pornit afacerea, este iarba de grâu ce crește pe sistem hidroponic, într-o încăpere specială, la o temperatură și umiditatea a aerului specială , sub o tehnologie, datorită căreia primim un produs pur și benefic, plin de clorofilă, cu folosirea luminii speciale – ce emită lumina solară!

Produsele mele
Coșul este gol!
Mai alege-ți ceva
0