FAQ

Looking for the original and best high-protein smoothie on the planet? You've found us! Oh, and we also sell ice cream.

FAQ

Looking for the original and best high-protein smoothie on the planet? You've found us! Oh, and we also sell ice cream.
1. Ce este presare la rece?

Presarea la rece este procesul de extragere a sucului bogat în nutrienți, din produse proaspete, folosind un storcător special. Suntem conștienți de binefacerile naturii, de aceea prețuim fiecare element din fruct, legumă, frunze, vlăstări și plante. Termenul „rece” se referă la evitarea căldurii în timpul procesului de extracție. Aceasta înseamnă o generare minimă de căldură și, astfel, o oxidare minimă și o retenție maximă de nutrienți. Sucul este obținut din cele mai proaspete ingrediente, în care se adaugă superfooduri de cea mai bună calitate! Păstrăm sucul în viață pe tot parcursul procesului de producție!

2. Sunt organice?

Ori de câte ori este posibil, optăm pentru ingrediente organice și toate produse adiționale proaspete și de calitate superioară. În general, băuturile nu sunt pasteurizate și nu conțin aditivi sintetici.

3. De ce nutriție lichidă?
  • Știți cât timp vă ia să rugumați o cantitate zilnică de nutrienți necesari pentru funcționarea organismului? Mult nu?
  • Ați știut că le puteți lua din fructe, vlăstari și legume?
  • Păi sucurile noastre sunt o posibilitate excelentă de a vă asigura, că veți obține toți nutrienții de care aveți nevoie!

Sucurile Kat Factory dezbrăcate de fibre și sunt astfel ușor asimilate și aduse în sânge și sistemul limfatic. În acest fel, celulele Dvs. sunt furnizate cu micronutrienții de care au nevoie, pentru a îndeplini o serie de funcții corporale. Pe când smoothie invers, conțin o cantitate mare de fibre solubile și insolubile, antioxidanți și alți nutrienți, ce vă asigură un tract digestiv activ, sănătos și o hrănire la maxim!

4. De ce Kat Factory?

Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate pentru cele mai bune rețete, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune produse! Personalul nostru are cunoștințe vaste în domeniul nutriției, tehnologiilor alimentare și beneficiilor programelor pentru fiecare persoană în parte, de diferită categorie de vârstă și dorință.
Cei mai importanți membrii ai echipei sunt:

  • Medic Nutriționist
  • Tehnologi Produselor Alimentare
  • Specialist principal în deservire clienți
  • CEO

Folosim metoda presării la rece, pentru a stoarce sucul din fructe și legume organice, păstrând toate bunurile. Nu pasteurizăm, ci folosim congelarea Shock termică, ce este unica metodă de păstrarea sucului natural! Magazinul nostru on-line este creat pentru ca Dvs. să savurați sucul și smoothie, plus să fim alături permanent pentru deservirea și consultanță pe parcursul programelor achiziționate.
Vă vom lăsa satisfăcuți, hrăniți, nu doar local, dar și la nivel celular; vă vom ajuta să atingeți toate scopurile propuse cu programele noastre!
Bine ați venit în viața bună!

5. Cum să-mi aleg un program?

Cel mai bine să vă consultați cu specialiștii din echipa noastră, ca ei la rândul lor să abordeze situația individual și să vă aleagă un program potrivit anume pentru Dvs.!
În caz contrar, puteți să alegeți un program din secția potrivită pentru Dvs.: vitaminizare, detox, slăbire sau bărbați/copii; programe ce exclud sau nu exclud alimentația din regim pe parcursul programului.

6. Este o anumită oră când trebuie să consum sticlele?

Ordinea în care trebuie consumate sucurile contează!
Toate sticlele sunt numerotate și se iau în consecutivitatea sa!
Programele verzi se servesc dimineața până la dejun, după numerotare zilnică;
Programele curcubeu se servesc de la cifra 1 în creștere – 7 sticle pe zi, din 2-3 ore în 2-3 ore;
Dacă optați pentru cubulețe – acestea la fel se servesc matinal până la dejun;
Combo din 3 sticle se iau între mese ca gustări.

7. Care este termenul de valabilitate a băuturilor?

Puteți păstra băuturile congelate în congelator timp de 1 lună la o temperatură de minimum -18 ° C. Sucurile pot fi păstrate la frigider pentru maxim 3 zile proaspete sau după decongelare (maxim 5-7 ° C). Vă recomandăm să serviți sucurile în ziua după decongelare și să le țineți într-un loc răcoros, pentru a păstra în mod optim nutrienții din ei.

Aveți grijă la decongelarea corectă a produselor – de ea depinde calitatea sucurilor!

8. De ce aveți producere dar nu cafenea?

Întrucât dorim ca mulți oameni din Moldova, România și Europa să savureze viața sănătoasă și produse bune, producem băuturi organice într-un volum semnificativ care să ne permită să ajungem la toți din voi, cât mai curând!
Pentru a produce sucuri presate la rece într-un volum semnificativ, avem nevoie de un storcător mare care stoarce mult suc. Acesta trebuie apoi să fie amestecat, în funcție de rețetele noastre atent selectate și congelat cât mai rapid sau dopat și depozitat la rece. Pentru smoothie la fel avem nevoie de o cameră aparte cu aparate speciale – un sistem care este exact și garantează calitatea produselor! Plus la toate, tot noi creștem vlăstarii verzi care-i folosim în băuturile noastre. De aceea, am ales să obținem spațiu suplimentar și să proiectăm o bucătărie specială doar pentru Kat Factory.
Deci, de fapt, datorită acestui mod de producere, îmbutelierea sucurilor și smoothielor în fiecare zi, ne putem asigura că clienții noștri au cel mai proaspăt și benefic produs posibil!

9. Congelați sucurile după ce le obțineți?

Puteți achiziționa sucuri lichide care să le serviți maxim în 72 h de la producere, sau congelate (la descreția Dvs.). Congelarea Shock Termică este singura metodă care păstrează toate vitaminele, mineralele, enzimele și alte elemente vitale și care permite păstrarea sucului astfel extras timp de 31 zile, fără conservanți sau pasteurizare. E simplu, noi stoarcem și avem grijă de prelucrare, Dvs. savurați, după ce le decongelați la frigider 20-24 h!

Aveți grijă la decongelarea corectă a produselor – de ea depinde calitatea sucurilor!

10. Cât durează decongelarea sucurilor?

Puteți decongela sucurile sau smoothie (300 ml) pe care doriți să le serviți, introducându-le la frigider cu cel puțin 20 ore înainte de servire.
Shoturile (50-120 ml) le dezghețați înaite de servire cu 10-12 ore.
(temperatura în frigider maxim 7 ° C)

Aveți grijă la decongelarea corectă a produselor – de ea depinde calitatea sucurilor!

11. Pot să fac detox cu sucuri din magazin sau să-mi fac singură acasă?

Sucurile vândute în supermarket sunt pasteurizate, pline cu zahăr și conservanți, ca să reziste cât mai mult la raft. De aceea nu sunt potrivite pentru un «tratament» ci invers, consumate în exces pot dăuna grav organismul Dvs.!
Sucurile noastre obținute prin presare la rece și combinate corect, sunt cel mai apropiat produs de vlăstari, fructul sau leguma în sine. Cât despre cele făcute acasă, puteți – dacă combinați corect ingredientele și aveți un aparat ce nu stoarce la viteze mari și nu degajă căldura, ce oxideaza și separă nutrienții din suc.

12. Este posibil să întorc comanda mea?

Din păcate, produsele noastre proaspete nu pot fi returnate. Dacă aveți reclamații la comanda Dvs., nu ezitați să ne contactați pe +373 79 444 600 sau info@katfactory.com

13. Sucul este proaspăt la livrare/vânzare?

Suntem mândri că fiecare suc ce pleacă de la noi din producere, ajunge la Dvs. proaspăt, produs în fiecare zi, la comandă. Este livrat direct acolo unde ne chemați, în condiții care-i asigură prospețimea, cu data producerii și informații despre valabilitate.

14. Folosiți îndulcitori?

Sucurile noastre nu au îndulcitori suplimentari. Am combinat ingrediente în așa fel, încât să nu aibă nevoie de nimic în afară de fructe, legume și superfooduri.

15. Ce sunt superfoodurile?

Superfood – un termen care este acum pe buzele tuturor. Dar ce este în spatele lui? Tradus literal, cuvântul înseamnă super-aliment.
Superfoods nu sunt nimic nou, doar numele este nou. Întotdeauna au fost alimente care sunt deosebit de sănătoase, bune pentru corpul nostru și le susțin în vindecarea lui.
Superfoods este numele generic pentru o varietate de alimente vegetale, care sunt deosebit de bogate în antioxidanți, flavinone, vitamine și minerale. Superfoods sunt alimente care conțin o cantitate mare de anumiți nutrienți, cultivate în mod organic.

16. Ce apă alcalină folosiți?

Apa devine alcalină cu ajutorul sistemul de apă Kangen. Aceasta este o mașină care filtrează apa și modifică valoarea Ph. Un Ph de 7 este „neutru”, noi vă oferim apă care are un Ph de 9,5. Pentru funcționarea bună a corpul Dvs. trebuie să mențineți o valoare Ph între 7,35 și 7,45. În zilele noastre, suntem sub o influență constantă a aspectelor acide precum poluarea și alimentele pe care le consumăm. Aproape toată mâncarea pe care o consumăm ne face corpul mai acid, cu excepția vlăstarilor, fructelor și legumelor. Pentru a ajuta organismul nostru să mențină valoarea Ph necesară, folosim apa alcalină Kangen, cu ajutorul căreia organismul depune mai puțin efort pentru a menține un echilibru necesar a Ph.

17. Unde sunt produse sucurile?

Noi, Compania Wheatgrass SRL suntem producători și distribuitori ai sucurilor WheatgrassBar și Kat Factory.

18. Pot și copiii/femeile însărcinate sau ce alaptează consuma sucurile voastre?

Bineințeles că copiii pot consuma sucurile noastre, care sunt nu doar sănătoase, ci și mega delicioase! Dacă nu vă puteți impune piciul să mănânce legumele – sucurile și smoothie sunt o metodă perfectă pentru alimentarea celor cu fobie vegetală! Plus un suc natural presat la rece, va fi alternativa ideală la un suc cumpărat de pe rafturile magazinului, ce are termen de valabilitate mare.
Avem programe personalizate pentru mămici ce alaptează și mămici cu burtici – inițial trebuie să vă consultați cu specialiștii noștri pentru a vă recomanda ceva special pentru Dvs.!

19. Îmi va fi foame în timpul programelor S, XS sau XXS?

Cel mai des smoothie ce se include în programul dat, nu vă lasă să flămânziți, iar dacă și o să simțiți puțină foame, luați apă plată sau ceai verde (deseori încurcăm foamea cu setea).

20. Cât timp trebuie să țin cura?

Durata deviază în dependență de programul ales, specificațiile Dvs. și beneficiile dorite. Adresați-vă la specialiștii noștri pentru mai multe detalii. Programul Daily 365 – cu suc de grâu pur, se poate consuma fiecare zi, fără pauze!

21. Sunt efecte secundare când ții o cură de detox?

E posibil ca unele persoane să simtă în timpul curei – dureri de cap, amețeli, slăbiciune și o serie de simptome. Acestea sunt normale în procesul detoxifierii și se ameliorează curând! Recomandăm să serviți cât mai multă apă și să nu opriți programul detox!

Și nu uitați că membrii echipei Kat Factory, vă sunt alături pentru a vă da informații și a vă susține în această perioadă de purificare!

22. Cât voi slăbi?

Răspunsul este variabil și depinde de durata programului, respectării recomandărilor ce vin împreună cu instrucțiunea și de specificațiile Dvs.! Programele noastre au ca prim scop vitaminizarea, curățarea tractului gastrointestinal și detoxifierea, pentru a permite corpului Dvs. să asimileze toți nutrienții necesari! După care slăbirea vine ca un efect secundar, de la 3 kg și mai mult, într-o perioadă destul de scurtă! Efectele scăderii în greutate continua și după finisarea curei!

23. Nu se întorg kg dublu după program?

Nu! Sucurile acționează natural și vă ajută să slăbiți treptat, fără a provoca daune pentru organism! Nu ard grăsimile acumulate prin intermediul unor subsanțe chimice, ci ajută organismul să lucreze mai bine și asigură eliminarea acestora prin accelerarea metabolismului! După care kg nu se întorc înăpoi, ci procesele de slăbire continuă și după finisarea curei! Plus la toate, cine a ținut curele noastre, își reglează poftele și este mult mai atent la alimentație!