FAQ

FAQ

1. Prin ce e bună presarea la rece care o folosiți?

Presarea la rece este procesul de extragerea sucului, folosind storcător special. Termenul „rece” se referă la evitarea căldurii în timpul procesului de extracție, ce înseamnă o generare minimă de căldură și, astfel, o oxidare minimă și o retenție maximă de nutrienți, ce permite păstrarea vitalității sucului. Suntem conștienți de binefacerile naturii și prețuim fiecare element din ingrediente.

2. De care programe detox aveți?

Propunem la alegere 4 tipuri de programe detox:

1. Sucuri ce înlocuiesc complet mesele principale ale zilei (XXS, SEMAFOR, GREEN)

2. Sucuri matinale ce nu înlocuiesc mesele (WHEATGRASS)

3. Sucuri combinate pe etape -> ce înlocuiesc mesele + sucuri matinale

4. Sucuri sau smoothie ca gustări (puteți procura la unitate)

3. Cu ce să continui dupa detox XXS, SEMAFOR sau Green?

Fixează-ți rezultatele obținute după XXS SEMAFOR sau Green cu programul FIXING RESULTS! Efectul acestuia previne absorbția grăsimilor și carbohidraților, previne retenția de lichide și întărește rezultatul obținut. Sucul proaspăt stors din vlăstari tineri de grâu verde, va fi următorul pas simplu către un #corp #frumos #sănătos și #ușor de întreținut!

4. Unde pot vedea feedback-uri reale ale clienților KatFactory?

Toate feedback-urile le puteți vedea la noi în instagram sau aici pe pagina “RECENZII”

5. Cum să-mi aleg un program?

Alegeți-vă un program din secția dorită pe pagina PROGRAME KAT FACTORY; sau apelați la consultanții noștri aici sau în rețele de socializare. Ei o să vă abordeze individual cu recomandarea produselor detox și o să rămâneți foarte mulțumiți.

6. Este o anumită ordine/oră când trebuie să consum sticlele?

Ordinea în care trebuie consumate sucurile contează! Toate sticlele sunt numerotate și se iau în consecutivitatea sa! Programele XXS, SEMAFOR sau GREEN se servesc de la cifra 1 în creștere – 7 sticle pe zi, din 2-3 ore în 2-3 ore; Programele WHEATGRASS se servesc dimineața până la dejun, după numerotare zilnică; cubulețele – se servesc matinal până la dejun; smoothie sau sucuri fresh se iau între mese ca gustări sau înlocuiesc una din mesele principale.

7. Care este termenul de valabilitate a băuturilor?

Băuturile lichide pot fi păstrate la frigider 48 ore (maxim 5-7 ° C). Băuturile congelate 30 zile în congelator la o temperatură de minimum -18 ° C. Dacă ați optat pentru sucuri congelate – vă recomandăm să serviți băuturile în ziua decongelării (ce are loc 24 ore – aveți grijă la decongelarea corectă a produselor)

8. Aveți programe detox pentru slăbire?

Da, cu programele noastre puteți slăbi ușor de la 2 kg în doar 3 zile. Pentru mai multe detalii – accesați zona feedback sau solicitați de la consultanți mai multe detalii.

9. Congelați sucurile după ce le obțineți?

Puteți achiziționa sucuri lichide care să le serviți maxim în 72 h de la producere, sau congelate (la descreția Dvs.). Congelarea Shock Termică este singura metodă care păstrează toate vitaminele, mineralele, enzimele și alte elemente vitale și care permite păstrarea sucului astfel extras timp de 31 zile, fără conservanți sau pasteurizare. E simplu, noi stoarcem și avem grijă de prelucrare, Dvs. savurați, după ce le decongelați la frigider 20-24 h!

Aveți grijă la decongelarea corectă a produselor – de ea depinde calitatea sucurilor!

10. Cât durează decongelarea sucurilor?

Puteți decongela sucurile sau smoothie (300 ml) pe care doriți să le serviți, introducându-le la frigider cu cel puțin 20 ore înainte de servire.
Shoturile (50-120 ml) le dezghețați înaite de servire cu 10-12 ore.
(temperatura în frigider maxim 7 ° C)

Aveți grijă la decongelarea corectă a produselor – de ea depinde calitatea sucurilor!

11. Pot să fac detox cu sucuri din magazin sau să-mi fac singură acasă?

Sucurile vândute în supermarket sunt pasteurizate, pline cu zahăr și conservanți, ca să reziste cât mai mult la raft. De aceea nu sunt potrivite pentru un «tratament» ci invers, consumate în exces pot dăuna grav organismul Dvs.!
Sucurile noastre obținute prin presare la rece și combinate corect, sunt cel mai apropiat produs de vlăstari, fructul sau leguma în sine. Cât despre cele făcute acasă, puteți – dacă combinați corect ingredientele și aveți un aparat ce nu stoarce la viteze mari și nu degajă căldura, ce oxideaza și separă nutrienții din suc.

12. Este posibil să întorc comanda mea?

Din păcate, produsele noastre proaspete nu pot fi returnate. Dacă aveți reclamații la comanda Dvs., nu ezitați să ne contactați pe +373 79 444 600 sau info@katfactory.com

13. Sucul este proaspăt la livrare/vânzare?

Suntem mândri că fiecare suc ce pleacă de la noi din producere, ajunge la Dvs. proaspăt, produs în fiecare zi, la comandă. Este livrat direct acolo unde ne chemați, în condiții care-i asigură prospețimea, cu data producerii și informații despre valabilitate.

14. Folosiți îndulcitori?

Sucurile noastre nu au îndulcitori suplimentari. Am combinat ingrediente în așa fel, încât să nu aibă nevoie de nimic în afară de fructe, legume și superfooduri.

15. Ce sunt superfoodurile?

Superfood – un termen care este acum pe buzele tuturor. Dar ce este în spatele lui? Tradus literal, cuvântul înseamnă super-aliment.
Superfoods nu sunt nimic nou, doar numele este nou. Întotdeauna au fost alimente care sunt deosebit de sănătoase, bune pentru corpul nostru și le susțin în vindecarea lui.
Superfoods este numele generic pentru o varietate de alimente vegetale, care sunt deosebit de bogate în antioxidanți, flavinone, vitamine și minerale. Superfoods sunt alimente care conțin o cantitate mare de anumiți nutrienți, cultivate în mod organic.

16. Ce apă alcalină folosiți?

Apa devine alcalină cu ajutorul sistemul de apă Kangen. Aceasta este o mașină care filtrează apa și modifică valoarea Ph. Un Ph de 7 este „neutru”, noi vă oferim apă care are un Ph de 9,5. Pentru funcționarea bună a corpul Dvs. trebuie să mențineți o valoare Ph între 7,35 și 7,45. În zilele noastre, suntem sub o influență constantă a aspectelor acide precum poluarea și alimentele pe care le consumăm. Aproape toată mâncarea pe care o consumăm ne face corpul mai acid, cu excepția vlăstarilor, fructelor și legumelor. Pentru a ajuta organismul nostru să mențină valoarea Ph necesară, folosim apa alcalină Kangen, cu ajutorul căreia organismul depune mai puțin efort pentru a menține un echilibru necesar a Ph.

17. Unde sunt produse sucurile?

Noi, Compania Wheatgrass SRL suntem producători și distribuitori ai sucurilor WheatgrassBar și Kat Factory.

18. Pot și copiii/femeile însărcinate sau ce alaptează consuma sucurile voastre?

Bineințeles că copiii pot consuma sucurile noastre, care sunt nu doar sănătoase, ci și mega delicioase! Dacă nu vă puteți impune piciul să mănânce legumele – sucurile și smoothie sunt o metodă perfectă pentru alimentarea celor cu fobie vegetală! Plus un suc natural presat la rece, va fi alternativa ideală la un suc cumpărat de pe rafturile magazinului, ce are termen de valabilitate mare.
Avem programe personalizate pentru mămici ce alaptează și mămici cu burtici – inițial trebuie să vă consultați cu specialiștii noștri pentru a vă recomanda ceva special pentru Dvs.!

19. Îmi va fi foame în timpul programelor S, XS sau XXS?

Cel mai des smoothie ce se include în programul dat, nu vă lasă să flămânziți, iar dacă și o să simțiți puțină foame, luați apă plată sau ceai verde (deseori încurcăm foamea cu setea).

20. Cât timp trebuie să țin cura?

Durata deviază în dependență de programul ales, specificațiile Dvs. și beneficiile dorite. Adresați-vă la specialiștii noștri pentru mai multe detalii. Programul Daily 365 – cu suc de grâu pur, se poate consuma fiecare zi, fără pauze!

21. Sunt efecte secundare când ții o cură de detox?

E posibil ca unele persoane să simtă în timpul curei – dureri de cap, amețeli, slăbiciune și o serie de simptome. Acestea sunt normale în procesul detoxifierii și se ameliorează curând! Recomandăm să serviți cât mai multă apă și să nu opriți programul detox!

Și nu uitați că membrii echipei Kat Factory, vă sunt alături pentru a vă da informații și a vă susține în această perioadă de purificare!

22. Cât voi slăbi?

Răspunsul este variabil și depinde de durata programului, respectării recomandărilor ce vin împreună cu instrucțiunea și de specificațiile Dvs.! Programele noastre au ca prim scop vitaminizarea, curățarea tractului gastrointestinal și detoxifierea, pentru a permite corpului Dvs. să asimileze toți nutrienții necesari! După care slăbirea vine ca un efect secundar, de la 3 kg și mai mult, într-o perioadă destul de scurtă! Efectele scăderii în greutate continua și după finisarea curei!

23. Nu se întorg kg dublu după program?

Nu! Sucurile acționează natural și vă ajută să slăbiți treptat, fără a provoca daune pentru organism! Nu ard grăsimile acumulate prin intermediul unor subsanțe chimice, ci ajută organismul să lucreze mai bine și asigură eliminarea acestora prin accelerarea metabolismului! După care kg nu se întorc înăpoi, ci procesele de slăbire continuă și după finisarea curei! Plus la toate, cine a ținut curele noastre, își reglează poftele și este mult mai atent la alimentație!

Produsele mele
Coșul este gol!
Mai alege-ți ceva
0