FAQ

FAQ

1. Unde se află Centrul Kat Factory?

În centrul orașului Chișinău, pe str. Mitropolit Varlaam 75
Intrarea de la drumul principal

Vă așteptăm cu mare drag de luni până vineri
Orar: 10:00 – 19:00

Pentru înscrieri prealabile la consultații, rugăm să apelați pe nr 079 444 600

2. Care programe aveți?

Puteți alege din următoarele 4 tipuri de programe :

1. Ce înlocuiesc complet mesele principale ale zilei (XXS, SEMAFOR, GREEN)

2. Ce nu înlocuiesc mesele, sucurile se servesc 1 dată pe zi matinal (WHEATGRASS)

3. Combinate pe etape -> câteva zile ce înlocuiesc mesele + câteva zile cu sucuri matinale

4. Sucuri sau smoothie ca gustări, ce puteți lua la unitate (1 sticluță înlocuiește o masă)

3. Cu ce să continui după XXS, SEMAFOR sau Green?

Fixați-vă rezultatele obținute cu programul FIXING RESULTS! Efectul acestuia previne absorbția grăsimilor și carbohidraților, previne retenția de lichide și întărește rezultatul obținut. Sucul proaspăt stors din vlăstari tineri de grâu verde, va fi următorul pas simplu către un #corp #frumos #sănătos și #ușor de întreținut!

4. Unde pot vedea feedback-uri/recenzii reale ale clienților KatFactory?

Toate feedback-urile le puteți vedea pe pagina Recenzii sau pe acest link – https://katfactory.com/reviews-ro/

5. Cum să-mi aleg un program?

Alegeți-vă o categorie din secția dorită, pe pagina PROGRAME, unde găsiți toate detaliile; sau apelați la consultanții noștri pe nr 079 444 600 sau în rețele de socializare. Ei o să vă abordeze individual cu recomandarea programelor și o să rămâneți foarte mulțumiți!

6. Este o anumită ordine/oră când trebuie să consum sticlele?

Ordinea în care ve-ți consuma sucurile contează! Toate sticlele sunt numerotate și le serviți în consecutivitatea sa! Programele XXS, SEMAFOR sau GREEN – de la cifra 1 la 7 în creștere, o dată la 2-3 ore; Programele WHEATGRASS le serviți dimineața până la dejun, după numerotare zilnică; cubulețele – matinal până la dejun; smoothie sau sucuri fresh – între mese ca gustări sau înlocuiți una din mesele principale.

7. Care este termenul de valabilitate?

Băuturile lichide păstrați la frigider 48 h (maxim 5-7 ° C). Băuturile congelate 30 zile – în congelator la o temperatură de minimum -18 ° C. Dacă ați optat pentru sucuri congelate – recomandăm să serviți băuturile în ziua decongelării (ce are loc 24 h la frigider – aveți grijă la decongelarea corectă a produselor!)

8. Aveți programe pentru slăbire?

Da, clientele noastre slăbesc ușor de la 2 kg și mai mult în doar 3 zile. Rezultatul depinde de durata programului, respectării recomandărilor ce vin împreună cu instrucțiunea și din chat-ul grupului din telegram! Programele au ca prim scop vitaminizarea, curățarea tractului gastrointestinal și detoxifierea, pentru a permite corpului Dvs. să asimileze toți nutrienții necesari! Slăbirea continua și după finisarea programului!

Pentru mai multe detalii – accesați zona feedback sau solicitați de la consultanți informația.

9. Congelați sucurile după ce le obțineți?

Congelăm doar la comanda clientului. Puteți achiziționa sucuri lichide care le serviți maxim în 48 h de la producere, sau congelate (la descreția Dvs.). Congelarea Shock Termică este singura metodă care păstrează toate vitaminele, mineralele, enzimele și alte elemente vitale și care permite păstrarea sucului astfel extras timp de 31 zile, fără conservanți sau pasteurizare. E simplu, noi stoarcem și avem grijă de prelucrare, Dvs. savurați, după ce le decongelați la frigider 20-24 h!

Aveți grijă la decongelarea corectă a produselor – de ea depinde calitatea sucurilor!

10. Cum decongelez corect?

Sucurile sau smoothie (300 ml) la frigider cu cel puțin 20 ore înainte de servire.
Shoturile (50-120 ml) la frigider înaite de servire cu 10-12 ore.
(temperatura în frigider maxim 7 ° C)

Aveți grijă la decongelarea corectă a produselor – de ea depinde calitatea băuturilor!

11. Pot să fac astfel program cu sucuri din magazin sau să-mi fac singură acasă?

Sucurile vândute în supermarket sunt pasteurizate, pline cu zahăr și conservanți, ca să reziste cât mai mult la raft. De aceea nu sunt potrivite pentru un «tratament» ci invers, consumate în exces pot dăuna grav organismul Dvs.!
Sucurile noastre obținute prin presare la rece și combinate corect, sunt cel mai apropiat produs de vlăstari, fructul sau leguma în sine. Cât despre cele făcute acasă, puteți – dacă combinați corect ingredientele și aveți un aparat, ce nu stoarce la viteze mari și nu degajă căldura, și nu oxideaza și separă nutrienții din suc.

12. Este posibil să întorc comanda mea?

Din păcate, produsele noastre proaspete nu pot fi returnate. Dacă aveți reclamații la comanda Dvs., nu ezitați să ne contactați pe +373 79 444 600 sau info@katfactory.com

13. Programul este proaspăt la livrare/vânzare?

Suntem mândri că fiecare program ce pleacă de la noi din producere, ajunge la Dvs. proaspăt, produs în fiecare zi, la comandă. Este livrat direct acolo unde ne chemați, în condiții care-i asigură prospețimea, cu data producerii și informații despre valabilitate.

14. Ce sunt superfoodurile?

Superfood – un termen care este acum pe buzele tuturor. Dar ce este în spatele lui? Tradus literal, cuvântul înseamnă super-aliment.
Nu sunt nimic nou, doar numele este nou. Întotdeauna au fost alimente care sunt deosebit de sănătoase, bune pentru corpul nostru și le susțin în vindecarea lui.
Superfoods este numele generic pentru o varietate de alimente vegetale, care sunt deosebit de bogate în antioxidanți, flavinone, vitamine și minerale. Sunt alimente care conțin o cantitate mare de anumiți nutrienți, cultivate în mod organic.

15. Unde sunt produse programele?

Noi, Compania Wheatgrass SRL suntem producători și distribuitori ai sucurilor WheatgrassBar și Kat Factory. Mai multe detalii puteți găsi în secția “Despre noi”.

16. Pot și copiii/femeile însărcinate sau care alaptează consuma produsele Kat Factory?

Bineințeles că copiii pot consuma sucurile noastre, care sunt nu doar sănătoase, ci și mega delicioase! Dacă nu vă puteți impune piciul să mănânce legumele – sucurile și smoothie sunt o metodă perfectă pentru alimentarea celor cu fobie vegetală! Plus un suc natural presat la rece, va fi alternativa ideală la un suc cumpărat de pe rafturile magazinului.
Avem programe personalizate pentru mămici cu burtici sau care alaptează – inițial trebuie să vă consultați cu specialiștii noștri pentru a vă recomanda ceva special pentru Dvs.!

17. Când pot începe programul?

În oricare zi a săptămânii, când vă simțiți că sunteți gata pentru schimbare!

18. De câte ori pe an pot urma programul?

Nutriționiștii recomandă să urmați programul cel puțin de 4 ori pe an, o dată în sezon, cu durata de minim 3 zile.

Membrii echipei Kat Factory, vă sunt alături pentru a vă da informații și a vă susține în toate perioadele de purificare!

19. Cum pot comanda, achita și primi comanda?

Comanda o puteți plasa:
direct aici pe site
in instagram sau facebook
în Centrul nostru de pe str. Mitropolit Varlaam 75
pe nr 079 444 600

Achitarea se face:
online pe site cu card bancar
la curier în momentul livrării
pick up în magazinul nostru specializat (cash sau cu cardul bancar la terminal)

Primiți comanda în următoarea sau în aceiași zi

Produsele mele
Coșul este gol!
Mai alege-ți ceva
0